Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові під час святкування Дня Незалежності у однієї з мешканок було викрадено сумку.

Як повідомила прес-служба поліції Львівщини, крадіжка сталася на вулиці Петлюри під час святкування державного свята. У однієї з жінок було викрадено сумку, в якій знаходилися грошові кошти на суму 800 гривень, банківські карти, документи та мобільний телефон.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Постраждала жінка негайно повідомила про крадіжку правоохоронні органи та описала зловмисницю.

Не гаючи часу, на виклик прибули інспектори роти тактико-оперативного реагування. У вказаному місці вони виявили жінку, яка підходила під опис. Свідки події підтвердили, що саме вона скоїла крадіжку.

Грабіжниці виявилося 45 років, але вона не відразу зізналася, що скоїла злочин. В особистих речах жінки виявили банківські карти , видані на ім'я постраждалої. Зловмисниця розповіла, що мобільний телефон вона здала у ломбард, а сумку викинула.

Поліція передала затриману слідчим Залізничного відділу поліції Львова. Саме вони займатимуться цією справою.

Нагадаємо, що суд виніс вирок хуліганів, що напали на табір ромів

Як повідомляв портал Знай.ua, до Львівських правоохоронців звернулися туристки з Києва і повідомили, що їх пограбували

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці Львівщини на гарячому спіймали рецидивіста-квартирника.