Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці Львівщини на гарячому спіймали рецидивіста-квартирника.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, на гарячу лінію зателефонували мешканці будинку на вулиці Єрошенка. Стурбовані жителі повідомили, що в квартиру їх сусідки намагається проникнути невідомий. Власниці квартири вдома не було.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На місце виклику негайно виїхали патрульні. По прибуттю вони виявили пошкоджений замок вказаної сусідами квартири. Чоловік знаходився всередині.

Првоохоронці зателефонували власниці і повідомили про інцедент. Увійшовши до помешкання, співробітники патрульної служби виявили там чоловіка, який одразу здався правоохоронцям.

Як вияснили у поліції, зловмисником виявився 45-річний чоловік, який раніше притягувався до відповідальності за крадіжку з проникненням. Його передали слідчим Шевченківського відділу поліції.

Нагадаємо, що в будівлі Шевченківського районного суду Харкова сьогодні вночі “попрацював” злодюжка

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві 21-річного хлопця затримали за викрадення двох велосипедів і самоката.

Також Знай.ua писав про те, що дніпровські шахраї пограбували українців на 1,5 мільйона через соціальні мережі і SIM-карти.