До Львівських правоохоронців звернулися туристки з Києва і повідомили, що їх пограбували

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Постраждалі розповіли, як до них на проспекті Свободи підійшли двоє чоловіків і представилися працівниками Служби безпеки України. Потім вони вимагали 200 гривень інакше їм доведеться затримати туристок. Після відмови дівчат, один із зловмисників вирвав з рук телефон і зник у невідомому напрямку.

Відмінні новини!
Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронцям вдалося впіймати зловмисників. Офіцери встановили, що мобільний чоловіки передали продавцю одного з цілодобових закладів харчування, щоб підзарядити.


30-річний чоловік опинився вже судимий за грабіж, поєднаний з насильством і за крадіжку, а також неодноразово притягувався за порушення умов адміннагляду.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, шахраї з Дніпра пограбували українців на 1,5 мільйона через соціальні мережі і SIM-карти.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Харкові шукають афериста, який "видоїв" з банкоматів мільйон.

Також портал Знай.uа писав, що у Вінниці збільшилась кількість телефонних шахраїв.