Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові невідомий автомобіль скоїв наїзд на жінку та втік з місця аварії.

25 серпня о 15:00 в селі Пикуловичі Пустомитівського району невідомий водій наїхав на 57-річну місцеву жительку та поїхав з місця аварії. Через наїзд постраждалу госпіталізували до реанімаційного відділення з діагнозом "політравма".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На місце було викликано слідчо-оперативну групу.

Відділ комунікації Нацполіції повідомив, що в ході поліцейського розшуку було виявлено автомобіль "Рено Кенго", що був причетний до аварії.

Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Водію, 42-річному мешканцю Кам'янка-Бузького району, загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без нього.

Нагадаємо, що на Львівщині через ДТП чотири машини стали металобрухтом

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці, напередодні вихідних сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких діти стали жертвами.

Також Знай.ua писав про те, що 23 серпня, близько 14:40, у Львові сталася аварія. Машина співробітників поліції на пішохідному переході наїхала на двох жінок.