22 серпня відбулося смертельна ДТП в селі Колоденці, Кам'янко-Бузького району Львівської області.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

пригода сталася на трасі Львів-Луцьк. За даними поліції, житель Рівненської області, 41-річний водій фури DAF не впорався з керуванням. В результаті він в'їхав у "ВАЗ 2101". Легкову машину викинуло в кювет, і зверху на неї впав стовп.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У легковику їхала родина з трьох осіб: 49-річний водій був місцевим, з ним їхала 32-річна дружина та 7-річна донька. Дівчинка загинула від отриманих травм на місці, батьків відвезли до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Правоохоронці відкрили за фактом ДТП кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 286 (порушення ПБДР) КК. Водія фури можуть на 8 років позбавити свободи.

Нагадаємо, раніше суд вирішив долю тещі Притули після резонансного ДТП.

Також Знай.uа писав, що збив і втік: у Дніпрі водій переїхав єдиного друга пенсіонера.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Вінницею два автомобіля влаштували байкеру кривавий боулінг: після такого не виживає, моторошні кадри.