Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Загинула маленька дитина.

У поліції Львівської області повідомили, що 22 серпня на дорозі Львів-Луцьк сталася аварія, внаслідок якої загинула 7-річна дитина.

ДТП сталася у селі Колоденці близько 17:00.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

41-річний житель Рівненської області, який керував вантажівкою "ДАФ", протаранив ВАЗ-2101. Автомобіль від удару знесло в кювет і на нього впав стовп. В машині знаходилися жителі Кам'янка-Бузького району, 49-річний водій, його 34-річна дружина та 7-річна донька. Дитина загинула на місці, батьки отримали важкі тілесні ушкодження. Їх госпіталізували каретою швидкої до лікарні.

За даним фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ст. 286 Кримінального Кодексу України.

Кермачу вантажівки наразі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині побили таксиста, який спровокував ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, автомобіль протаранив пенсіонера на Вінниччині. Чоловік просто хотів потрапити на інший бік дороги.

Також Знай.ua писав про те, що у Кам'янському водій вантажного автомобіля DAF, який їхав по мостовому переходу через річку Дніпро в бік правобережжя збив 65-річного пішохода.