Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці ведуть розслідування масштабної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вчора ввечері на трассі Київ-Чоп.
Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Ігор Зінкевич, координатор громадської організації "Варта-1", страшний випадок на дорозі стався поблизу села Верхнє Синьовидне Сколівського району Львівської області. Аварія забрала два життя.
У Львівській області о 23:05 25 серпня зіткнулися чотири автівки.

Водій автомобіля «Volkswagen Polo» зупинився, щоб пропустити інші машини та повернути ліворуч до заправці. За «Фольксвагеном» зупинилася «Skoda Superb». У неї-то і врізалася «Audi Q7» під керуванням 40-річного місцевого жителя.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Skoda» за інерції протаранила «Volkswagen», а «Audi Q7» вилетіла на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з «Daewoo Lanos» під керуванням 50-річного киянина.

Окрім двох загиблих, через аварію госпіталізовано ще шість осіб, серед яких є двоє дітей 3 та 12 років, отримали тілесні ушкодження та були доправлені в Сколівську центральну районну лікарню.