23 серпня, близько 14:40, у Львові сталася аварія. Машина співробітників поліції на пішохідному переході наїхала на двох жінок.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Машина поліції Mitsubishi Outlander травмувала двох жінок, які переходили проїжджу частину по пішохідному переходу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За неофіційною інформацією, однією з причин ДТП може бути те, що пішохідний перехід зазвичай регулюється світлофором, який 23 серпня з невідомих причин не працював.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У ДБР повідомили, що на момент аварії працівник патрульної поліції був при виконанні службових обов'язків.

Також відомо, що в аварії постраждали жінки 47 і 57 років. У одного з них - перелом, а у іншого - забиття та струс мозку.

Нагадаємо, що у Раздольнянському районі Одеської області сталася ДТП за участю заступника начальника слідчого відділу Ивановського відділу поліції Віталія Топірець.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі п'яний коп за кермом збив жінку, яка переходила дорогу у належному місці.

Також портал "Знай.uа" писав, що на перехресті харківських проспектів Гагаріна та Героїв Сталінграда поліцейська машина збила двох пішоходів.