Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Небайдужий житель Львова Ігор Труш написав петицію до міської ради про сумний стан тролейбусів і трамваїв міста.

Автор петиції говорить, що міський транспорт давно потребує генерального прибирання. І коли на незадовільний технічний стан пересічному громадянинові ще можна якось закрити очі, то виконання санітарних норм вимагає негайного контролю з боку влади міста.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ігор Труш пропонує зобов'язати "Львівелекротранс" провести ретельний клінінг та дезинфекцію у трамваїв та тролейбусів і відзвітувати про зроблену роботу у вигляді фотографій.

Для погодження петиція має набрати півтисячі львівських голосів. Голосування триватиме аж до жовтня. На сьогодняшній день звернення підтримали вже 43 людини.

Нагадаємо, що 18 червня до влади Львова була подана петиція про створення у місті крематорію.

Як повідомляв портал Знай.ua, електронна петиція з проханням скасувати бюджетне фінансування політичних партій, опублікована на сайті президента України Володимира Зеленського, набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові з'явилася петиція, щодо заборони будівництва багатоповерхівки на вулиці Лазаренка. Даний документ був оприлюднений, 6 серпня.