Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Небайдужий житель Львова Вячеслав Семененко опублікував у мережі Фейсбук фотографії мосту на вулиці Стрийській у Львові.

На світлинах добре видно аварійний стан наземної споруди: асвальтне покриття просвічується наскрізь.

“Міст на Стрийський. Руйнування вже просвічують”,- йдется в дописі до фотографій.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як випливає з опублікованих зображеннь, цей міст знаходиться у нестабільному стані та проситься до комунальників на ремонт.

До того ж владі міста потрібно негайно задуматися про безпеку львів'ян та вжити заходів щодо уникнення надзвичайних ситуацій на аварійній споруді.

Як відомо, на разі проходять ремонтні роботи на мосту по вулиці Городоцькій.

У прес-службі міськради повідомили, що з 08:00 12 серпня і до 20:00 14 вересня руху транспорту буде перекрито на ділянці від вулиці Сяйво до вулиці Городоцької, 172.

У напрямку з центру об’їзд відбуватиметься по вул. Городоцька — вул. Кондукторська — вул. Любінська — вул. Виговського — вул. Городоцька. У напрямку до центру: вул. Городоцька — вул. Виговського — вул. Любінська — вул. Народна — вул. Городоцька.

За інформацією "Львівелектротранс", на час ремонтних робіт тролейбус №27 курсувати не буде.

Нагадаємо, що у Чорнобилі проведуть демонтаж нестабільної конструкції об'єкта "Укриття". Це захисна арка, яка знаходиться на Чорнобильській АЕС, .

Як повідомляв портал Знай.ua, небезпека продовжує підстерігати водіїв на дорогах Львівщини.

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі в будинку на Канатній, 47 обвалився балкон другого поверху.