Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сьогодні, 20 серпня, на Львівщині очікується ясна погода та спека, опадів не буде. Тож сміливо надягайте босоніжки і насолоджуйтесь літом на повну.

Вночі небо буде ясним та безхмарним. Температура повітря триматиметься на позначці 15 градусів Цельсія. Вже зранку повітря прогріється до плюс 21 градусу, а вдень досягне свого піку у 28 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Вітер протягом дня дутиме з південного заходу та півдня, швидкість повітряних потоків 20 серпня - 1-2 метри за секунду. Протягом дня можливі пориви вітру до шести метрів за секунду.

Небо протягом дня чисте, тож жодна хмаринка не зіпсує настрій львів'янам.

За народним календарем 20 серпня – день Марини-Пімени. Приходив час остаточно прощатися з літом і зустрічати осінь. На знак цього прощання селяни пекли солодкі пироги з малиною, адже 20 серпня саме закінчували збір її врожаю. Також на Марину-Пимену починало жовтіти листя і потрібно час починати сівбу озимої пшениці.

Прикмети на 20 серпня

  • Лелеки збираються відлітати 20 серпня – до холодної осені.
  • Зима буде теплою, якщо на дубах багато жолудів.
  • Ранковий туман після сходу сонця 20 серпня розсіюється досить швидко – очікуємо гарної погоди

Нагадаємо, що Увесь день в Одесі небо буде ясним, й хмари не засмутять його своєю присутністю. Без опадів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталка Діденко повідомила, якою буде погода у вівторок.

Також Знай.ua писав про те, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки