На Львівщині водій збив маленького хлопчика.

1 серпня у місті Самборі Львівської області під колеса автомобіля Dacia Logan потрапив восьмирічний велосипедист. Інцедент стався на перехресті вулиць Набережна та Нова.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На місце аварії були викликані поліцейські та швидка допомога.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як відзначили правоохоронці, за кермом автівки перебував 21-річний житель села Ралівка Самбірського району Львівської області. Збитий хлопчик - мешканець міста Самбір.

Через наїзд дитина отримала черепно-мозкову травму, струс головного мозку і закритий перелом ключиці. Травмованого хлопчика було скеровано до Самбірської лікарні.

Наразі поліція встановлює всі обставини події.

Нагадаємо, 30 липня автомобіль "Смарт" здійснив наїзд на 43-річного львів'янина.

Також Знай.ua писав, що поблизу Львова сталася автомобільна аварія заучасті великогабаритного транспорту.

Раніше Знай.ua інформував про ДТП у Львові: постраждали водій та 10-річна дитина