Смертельна аварія сталася 27 липня, о 08.10, коли на нерегульованому залізничному переїзді у селі Хлопчиці Самбірського району сталося зіткнення пасажирського поїзду з автомобілем.

Більше деталей стало відомо вже 28 липня в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, де повідомили, що мешканець с. Долобів Самбірського району 1996 року народження за кермом легковика "Опель Вектра" переїжджаючи регульований залізнодорожній переїзд на заборонений сигнал світлофора зіткнувся з приміським електропоїздом №6618 сполученням "Сянки-Львів".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Внаслідок зіткнення водій автомобіля від отриманих травм загинув на місці події, а пасажир автомобіля, мешканка с. Долобів Самбірського району 1995 року народження, госпіталізована в Самбірську ЦРЛ із діагнозом: "ЗЧМТ, СГМ, політравма". Рух поїздів на даній ділянці зупинено о 08:10 та відновлено о 09:00. Причини події встановлюються.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що думав, що проскочить: під Львовом сталася смертельна НП з поїздом

Раніше портал "Знай.ua" писав, що українські депутати потрапили в смертельну подвійну ДТП: швидкі забирають тіла

Також портал "Знай.ua" інформував, що авто відомої волонтерки розбилося у ДТП: водій втік, залишивши пасажирів під уламками