Чергова автокатастрофа сталася на трасі Львів - Луцьк у Кам'янка-Бузькому районі.

Як стало відомо, вчора, 28 липня, у Кам'янка-Бузькому районі сталося зіткнення двох автівок. Відділ комунікації поліції Львівщини повідомив, що зіштовхнулися "Мерседес", яким кермував 42-річний чоловік із Рівного, та "Опель", водієм якого виявилась 41-річна жінка, що мешкає в Луцьку.

Внаслідок аварії медичну допомогу потребували п'ятеро людей: водій та четверо пасажирів "Опеля", віком 16, 21, 42 та 47 років - усі родом з Волині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України, яка передбачає покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням водійських прав на той самий термін.

Всі обставини ДТП та виявлення винних наразі з'ясовуються.

Поліція закликає українців до обачного поводження за кермом автомобілів. Втома, недосип, вживання деяких ліків можуть призвести до втрати уваги у найвідповідальніший момент.

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині пасажирський потяг зіткнувся з легковим автомобілем.

Також Знай.uа писав, що у Львівській області під містом Самбір пасажирський поїзд зіткнувся з іномаркою.

Нагадаємо, що в Болгарії сталося страшне ДТП, в результаті якого загинула 35-річна українка і постраждали ще три людини.