У Львові, 24 липня, на проспекті Червоної Калини, патрульні затримали водія у нетверезому стані.

Повідомляється, що горе-водій мав явні ознаки сп’яніння та поводився неадекватно. Також чоловік відмовився пред’являти документи.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раптово, під час спілкування з інспекторами, він завів двигун та почав їхати. Патрульні розпочали погоню та неодноразово попереджали водія про відповідальність через гучномовець.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Екіпаж викликав підкріплення, та спільними, злагодженими діями зупинили порушника. На вимогу вийти з автомобіля чоловік не реагував, та почав агресивно себе поводити. Під час затримання, водій чинив активний опір.

Інспектор побачив, що в салоні автомобіля, на передньому сидінні, лежать два поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження. На місце викликали експерта з Сихівського відділу поліції.

Нагадаємо, що жахлива ДТП сталася на проспекті Перемоги в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, у пожежі на секретної російському підводному човні загинули не всі. Зараз у госпіталі перебуває п'ятеро моряків.

Також портал Знай.uа писав, що В Одесі, на Адміральському проспекті автомобіль BMW ледь не повторив "подвиг" відомої Зайцевої, яка влаштувала масштабне ДТП із загиблими в Харкові, - вилетів на тротуар і збив людину.