На вулиці Чигиринській у Львові 63-річний львів’янин, який був за кермом автомобіля «Рено Кенго» прямісінько наїхав на пішохода. Потерпілий, 8-річний житеь Львова, отримав значні тілесні ушкодження, зараз знаходиться у лікарні.

Частина 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) передбачає водієві до 3-х років обмеження волі. Поліцейські ж продовжують встановлювати обставини події.

Нагадаємо, що жахлива ДТП сталася на проспекті Перемоги в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, у пожежі на секретної російському підводному човні загинули не всі. Зараз у госпіталі перебуває п'ятеро моряків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що В Одесі, на Адміральському проспекті автомобіль BMW ледь не повторив "подвиг" відомої Зайцевої, яка влаштувала масштабне ДТП із загиблими в Харкові, - вилетів на тротуар і збив людину.