11 липня, уночі, близько 2:50 у Польщі в смертельну аварію потрапив мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter. В автобусі їхали українці. Між містами Дембиця і Тарнів у напрямку Кракова бус врізався у причіп вантажівки, що їхала попереду.

Як відомо, у наслідок ДТП загинула 16-річна дівчинка, Маріанна Герман, із селища Коропець на Тернопільщині.

Про дівчинку всі згадують лише позитивне. Вона закінчила 9 класів місцевої школи. “Вона була добра, хороша дівчинка, привітна, доброзичлива. Завжди допомагала друзям у важку хвилину. Була дуже талановита: ходила в музичну школу на фортепіано, закінчила нещодавно курси візажистів. Дуже шкода, що так сталось. Досі не віриться”, – розповіла подруга Аліна Іванова.

Тіло дівчинки в Україну ще не привезли. Обставини чому та з ким дівчинка їхала до Польщі – не повідомляють.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що керівник Львівської митниці пішов у декрет.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, оглядаючи пасажирський поїзд, що рухався в напрямку Львів-Краків-Вроцлав, прикордонники відділу "Шегині" виявили контрабандні сигарети.

Також Знай.uа писав про те, що на кордоні затримали значна кількість тютюнових виробів.