Як повідомляє прес-служба ДПС, прикордонники затримали людей, які хотіли ввезти до Польщі 38 ящиків цигарок, а це майже 19 тисяч пачок.

Спершу прикордонники Львівського загону з відділу "Амбуків" затримали двох чоловіків з 30-ма ящиками тютюнових виробів, згодом вони затримали ще двох українців, які, швидше за все, причетні до контрабанди.

У відділі "Смільниця" Мостинського загону, що за 20 метрів від кордону, військовослужбовці затримали контрабандистів із 8-ма ящиками цигарок українського виробництва.

Матеріали правопорушення вже передані до суду.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, під Харковом прикордонники затримали іноземця, який намагався нелегально перейти в Росію.

Як повідомляв портал Знай.ua, з квітня по липень Україна опустилася в рейтингу паспортів світу на 44-е місце, таким чином, втративши чотири позиції, а також - безвіз з двома країнами.

Також Знай.ua писав про те, що на парламентські вибори зареєстрували ще одного соратника Януковича.