9 липня Перемишлянське відділення поліції отримало повідомлення: у лісосмузі неподалік одного з сіл району виявлено тіло мертвого чоловіка. Слідчо-оперативна група, що працювала на місці події, астановила особу загиблого - 74-річний мешканець міста Перемишляни.

Також правоохоронці попередньо встановлюють, що чоловік загинув внаслідок нещасного випадку - від травм, отриманих під час падіння дерева.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою "нещасний випадок". Поліцейські продовжують встановлювати обставини події, призначені експертизи.

Нагадаємо, слідом за європейськими країнами, проблемою пластиковихпакетів перейнялася і Україна.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, 34-річний житель с. Стрільбичі незаконно зрубав 8 колод деревини породи «Ялиця» загальною кубомасою 2,25 м. куб і, як з'ясувалося, без відповідного дозволу перевозив їх.

Також Знай.ua писав про те, що вчені показали одноразовий посуд, який не забруднює довкілля.