34-річний житель с. Стрільбичі незаконно зрубав 8 колод деревини породи «Ялиця» загальною кубомасою 2,25 м. куб і, як з'ясувалося, без відповідного дозволу перевозив їх. Власне, під час перевезення деревино додому, чоловіка й затримали працівники лісової охорони. На разі у правопорушника вилучено транспортний засіб, за допомогою якого здійснювалось перевезення деревини, 5 бензопил з комплектуючими, сокири, клини, ломи.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч.3 ст.246 КК України (незаконне перевезення лісу). За вчинене чоловіка можуть позбавити волі максимум на 5 років.

Правоохоронцями було встановлено, що дерева зловмисник зрубав у кварталі №7 Спаського лісництва ДП «Старосамбірське ЛМГ». Як відомо, дане лісництво знаходиться у регіональному ландшафтному парку «Верхнє Дністровські Бескиди», який належить до природно-заповідного фонду.

Нагадаємо, слідом за європейськими країнами, проблемою пластиковихпакетів перейнялася і Україна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі деякі вулиці залишаться без водопостачання.

Також Знай.ua писав про те, що вчені показали одноразовий посуд, який не забруднює довкілля.