9 липня у Львові день вшанування Тихвінської Львівської Сльозоточивої чудотворної ікони Пресвятої Богородиці. Вшанування відбулося в храмі прп. Амфілохія Почаївського в м. Мостиська Львівської області. Саме в цей день замироточила точна копія чудотворного образу.

З благословення архиєпископа Львівського і Галицького Філарета, настоятель храму протоєрей Миколай з громадою відслужили Параклісіс з акафістом до Пресвятої Богородиці.

Настоятель продовжує спостерігати за іконою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як відомо, сам чудотворний образ Тихвінської Львівської Сльозоточивої ікони Божої Матері зараз знаходиться в Свято-Георгіївському соборі, що у Львові.

Нагадаємо, що 14 липня о 8:00 годині ранку Жовківщина на колінах зустріла свого полеглого Героя Володимира Салітру, який 11 липня, близько 23:30 години, у районі населеного пункту Тарамчук, через ураження ворожим снайпером загинув в зоні АТО (ООС).

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Україна переживає велику втрату, громадяни попрощаються з героєм АТО-ООС, який трагічно загинув.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Ізраїлі археологи виявили руїни стародавнього міста.