14 липня о 8:00 годині ранку Жовківщина на колінах зустріла свого полеглого Героя Володимира Салітру, який 11 липня, близько 23:30 години, у районі населеного пункту Тарамчук, через ураження ворожим снайпером загинув в зоні АТО (ООС).

Про це повідомляють на сторінці "Жовківська РДА" у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Останній шлях додому нашого земляка був встелений свічками вздовж дороги міста. У супроводі делегації Володимира привезли на площу Вічеву у Жовкві. Священнослужителі місцевого храму відправили панахиду за загиблим Героєм. З усього району приїхали попрощатися із своїм захисником. І керівники району, працівники поліції, військові, побратими та усі небайдужі мешканці міста",- написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що 13 липня Дніпро попрощалося з кіборгом Олександром Колодяжним, який помер від смертельного поранення на Донбасі. Олександр помер 11 липня у військовому госпіталі міста Києва від поранень, які отримав нещодавно в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Україна переживає велику втрату, громадяни попрощаються з героєм АТО-ООС, який трагічно загинув.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харківській області помер ветеран АТО з батальйону "Слобожанщина" Денис Близнюк.