Біля власного будинку 7-річний хлопчик грався машинками на купі піску. Коли батьки помітили, що син тривалий час не озивається, уже було пізно.

Вони знайшли сина засипаним піском у піщаній купі. До лікарні хлопчика привезли вже без ознак життя. Для встановлення причин, на місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, мати душогуба Даші Лук'яненко розповіла, як живеться їхній родині.

Як повідомляв портал Знай.ua, Парламентський комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронних органів рекомендував Верховній Раді прийняти в цілому законопроект № 6607 про створення реєстру педофілів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що у Сальвадорі 1 липня поховали 25-річного Оскара Мартінеса Раміреса і його дворічну доньку Енджі Валерію. Вони потонули, намагаючись перетнути річку Ріо Гранде на кордоніМексики і США.