Львів потрапив до рук таємничих анонімів-мінувальників. Повідомлення про замінування об’єктів ледь не щотижня, аноніми "мінують" телефоном та по е-мейлу аеропорт, авто- чи залізничний вокзал, торгові центри, готелі та фітнес-клуби.
Про це повідомляє сайт 032.ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мало хто знає, що у вартість виклику входить не лише оплата праці конкретних працівників спецслужб, але й видатки на бензин, витрачений на поїздку, та інші "побутові" речі. У середньому, один такий виклик може коштувати від 30 до 50 тисяч гривень.

При цьому витрати покладаються на державу, а у разі встановлення особи правопорушника - на нього. Оскільки встановити аноніма досить складно, то більшість витрат покриває все-таки держава.

У поліції зазначають, що по Львівській області постійно проводять профілактичні заходи, аби запобігти таким ситуаціям. Зокрема, упродовж січня - травня 2019 року з незаконного обігу вилучили близько 300 грам вибухонебезпечних речовин.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Окрім цього, працівники ювенальної превенції ГУ НП у Львівській області проводять лекції з учнями навчальних закладів та виступи перед батьками наймолодших громадян. Лише у 2019 році таких лекцій провели 534.

Нагадаємо, що кривава ДТП на Львівщині: мажор на BMW влетів у водія вантажівки, нещасного збирають по частинах

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'ян посадять на жорстку дієту: ціни на продукти - за межею здорового глузду

Також портал "Знай.ua" інформував, що львів'янка, яка "торгувала" донькою, може вийти сухою із води: секс-скандал обріс новими деталями