У Львові змія знову атакувала людину. Чергова жертва зміїної атаки відправилась на лікарняне ліжко.

Відомо, що 30 червня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в Турковскую центральну районну лікарню поступила жінка, 1980 року народження.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стан постраждалої - середнього ступеня тяжкості. Медики діагностували у жительки с. Верхнє Висоцьке Турківського району "укус змії в області правої стопи".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Якщо ви випадково побачили плазуна поруч з собою – не панікуйте, не наближайтеся і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір і слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Будьте уважні в місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи в ліс краще надягати високу, щільну взуття, яке змія не прокусит", – застерігають в ДСНС.

Нагадаємо, що моторошна ДТП на Львівщині забрала життя двох дітей: Україна у сльозах

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 20 червня, навпроти заправки WOG на Набережної Заводської у Дніпропетровську зіткнулися Suzuki і Opel.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі сталася ДТП, зіткнулися вантажний автомобіль TATA та мотоцикл.