У Львові п'ятьом охороням ресторану повідомили про підозру у вчиненні вбивства з необережності. Чоловікам обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту та застави.

Про це повідомляють в прокуратурі Львівської області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався минулого року, 9 квітня, біля одного з ресторанів у Личаківському районі Львова. В той день охоронці біля входу в ресторан-пивоварню застосували фізичне насильство до одного з відвідувачів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Чоловіки ломали потерпілому руки за спину, наносили удари руками і ногами по тілу. Крім цього, потерпілого притискали обличчям до асфальтовому покриттю і утримували протягом декількох хвилин.

У результаті таких дій у потерпілого настала механічна асфіксія, яка і стала безпосередньою причиною смерті. Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, що моторошна ДТП на Львівщині забрала життя двох дітей: Україна у сльозах

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 20 червня, навпроти заправки WOG на Набережної Заводської у Дніпропетровську зіткнулися Suzuki і Opel.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі сталася ДТП, зіткнулися вантажний автомобіль TATA та мотоцикл.