Донька народної артистки України Ніни Матвієнко радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Антоніна часто розміщує нові та яскраві публікації, за нею стежить вже понад 100 тисяч людей.

Антоніна Матвієнко тепло привітала з днем ​​народження свою першу доньку Уляну, яку народила у досить юному віці – у 17 років. Цього року молодій красуні виповнилося 24 роки, і якщо молодша Ніна від Арсена Мірзояна явно вдалася в лінію Матвієнко, то перша донька схожа на свого батька, який ретельно ховається від громадськості.

Матвієнко з першою донькою, фото Instagram
Матвієнко з першою донькою, фото Instagram

"Я все пам’ятаю, який був неймовірний сюрприз - чекала Марка, а народилася Уля 🌞 Ти у мене особлива дівчинка, а сьогодні, в твої 24 роки, можу сказати - дівчина", - написала вона.

Зірка побажала Уляні ніколи не опускати руки, не сумувати і залишатися з такою ж доброю душею. І звичайно, не обійшлося без кохання та щастя. Матвієнко також зворушливо нагадала, що зовсім скоро буде поруч, а вони зараз у розлуці через війну з росією, і показала сімейні знімки з минулого та сьогодення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ти мій сюрприз навіки. Мама", - додала Антоніна.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко зцілила байдужість голосом і достукалася до британців: "Оздоровлює, навіть простір"

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян у тонких шортиках показав, що робить без Тоні Матвієнко у Турці: "Ще не їв, але вже в шапці"

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко похвалилася своєю бойовою мамою, яка вирішила перемогти ворога піснею: "Мій дух сильніший за ці ракети"