Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Пройшло більше місяця з того часу, як Анна Трінер офіційно стала дружиною свого обранця Олександра Волошина і зараз вона вирішила поділитися власними спостереженнями, чи змінилося що у її житті з новим статусом.

Тринчер та Волошин, фото з Instagram
Тринчер та Волошин, фото з Instagram

Насамперед вона заявила, що штамп про заміжжя у паспорті відіграв велику роль. Артистка впевнена, що хлопець вже у перший рік стосунків може визнати, чи стане дівчина його дружиною, а офіційний шлюб дарує нові відчуття.

"Коли ви дівчина і хлопець - ви придивляєтесь один до одного і вам набагато легше розійтись, якшо щось не склалось. Коли ж ви чоловік і дружина- ви наче зливайтесь в одну судину життя, а з цього моменту головною вашою задачею стає забезпечити комфорт і щастя цій судині❤️" - пояснила вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У сварках зірка згадує, що тепер Волошин її чоловік і всі образи на його адресу вона приймає на свій рахунок, таким чином знецінюючи себе. Дівчина зазначила, що під час конфлікту кожна зі сторін дбає про власні почуття, але після заміжжя все змінюється.

"Це важко пояснити на словах, та багато хто мене і так зрозуміє. Тому я бажаю кожному, як тільки ви зрозумієте, що людина поруч- та сама з якою ви готові прожити все життя, ділити і щастя і сум, і перемогу і поразки- беріть її під руцю і вперед❤️ Усім бажаю сильного міцного кохання, адже саме воно здатне перемогти все на світі)" - підбила підсумки Анна.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер відмовилася від прізвища чоловіка Волошина і мало не побилась із ним: "Немає часу"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров показав, як у ньому прокинулося "єврейське коріння" поруч із Трінчер: "Майстер-клас"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер згадала, як Волошин поставив її на коліна у найвідповідальніший момент: "Рівне рік тому..."