Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер ніколи не соромилася демонструвати свої апетитні форми, особливо після операції зі збільшення грудей, і навіть часто рекламує спідню білизну, місцями надто відверту. Цього разу вона вирішила показати свої татуювання на напівоголеному тілі.

Анна Трінчер, скріншот з відео
Анна Трінчер, скріншот з відео

"Пам’ятаю, як я робила своє перше тату, при тому, що до цього я дуже була проти "псувати своє тіло". Так от зараз дивлюсь вже на своє 10 тату на тілі😂 і відчуваю, що це ще не кінець!" - заявила Анна.

Тільки ось вони виявилися не справжніми, а тимчасовими. Деякі з них були дуже милими, патріотичними і зовсім у різних місцях – на ключиці, животі та грудях. Трінчер позувала у комплекті мереживної білизни небесного кольору.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Коли я зробила перше тату, хтось мені сказав: "Потім не зупинишся". Я не повірила", - додала знаменитість.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров показав, як у ньому прокинулося "єврейське коріння" поруч із Трінчер: "Майстер-клас"

Як повідомляв Знай.ua, "Зла, як собака": після зустрічі з Павлом Зібровим до Анни Трінчер прийшли "червоні гості"

Також портал Знай.ua писав, що Анну Трінчер запідозрили у фейковому весіллі через зміну прізвища: "Вже вписала, пізно"