Українська поп-співачка Ірина Федишин часто проявляє активність у соціальних мережах та розповідає цікаві подробиці про своє насичене життя шанувальникам, а зараз ще й допомагає рідній країні у війні з окупантами. На артистку в Instagram підписано близько 415 тисяч людей.

Ірина Федишин після масового обстрілу майже всієї України 10 жовтня нагадала, що росія та її армія на чолі з путіним – це терористи, але їм не вдасться зламати українців.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtubee

Також після такої трагедії співачка попросила весь світ допомогти нам у цій війні, збільшити постачання зброї, надати системи ППО. Все це для того, що захистити мирне населення, яке вже понад 8 місяців піддається тортурам.

"Ворогу хочемо сказати, що нас не залякати. Для нас сьогодні не сталося нічого нового. Кожна ракета робить нас злішими, цілеспрямованими. Українці не зупиняться, поки не виженуть останнього окупанта зі своїх домівок, не звільнять кожен сантиметр рідної землі", - сказала Федишин.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Шанувальники Ірини в коментарях зізналися, що 10 жовтня нагадало їм перший день війни і вони зазнали справжнього жаху. У бік росії так само летять прокльони та обіцянки, що українці нічого не забудуть.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин зачарувала іспанців красою у сукні кольору морської хвилі та похвалилася великим успіхом: "Щаслива"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Федишин та маленька українка "розірвали" серця, нагадавши про криваву Бучу: "Це дуже болить!"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Федишин не забуває про важку роботу ЗСУ та переходить на свій "фронт": "Не втомлюємося боротися"