Відома українська співачка Ірина Федишин вирішила розважитись у перерві між концертами в Європі та помилувалася неймовірними краєвидами, ставши на краю скелі. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин має велику армію шанувальників, з якою намагається постійно контактувати та радувати яскравими фото та відео як з особистого життя, так і з виступів. На даний момент зірка знаходиться в Португалії, де дає благодійні концерти, а у вільний час насолоджується райськими краєвидами.

Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube
Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube

Так, Ірина Федишин показала, де розслаблюється у перервах між виступами. На відео зірка підійшла до краю скелі та показала неймовірний краєвид, від якого перехоплює подих.

"На краю світу… ps: між благодійними концертами у Португалії встигла побачити неймовірні краєвиди", - поділилася виконавиця.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники зазначили, що види справді неземні.

"Яка краса, які кольори, які види. Не вистачає слів... І моєї любові до Вас все ж таки більше, ніж води в океані", "Яка краса", - захоплено написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, приваблива Тіна Кароль загубилася серед воїнів ЗСУ і стала взірцем для решти зірок: "Потрібно брати приклад".

Також наш портал інформував, Ірина Федишин видерлася на танк і показала свою головну гордість: "Історія повторюється".

Крім того, ми писали, Лобода захотіла побігати через поганий настрій, але її виманили напитися: "Вино та кіт..."