Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська виставила нове відео в Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч людей.

Зовсім недавно 36-річна співачка вперше показала свого чоловіка, з яким вона перебуває у стосунках понад 20 років. А зараз вона поцікавилася у фанатів, до якого класу пішли їхні діти, як вони це переживають. Але не це головне, а візуальний вміст.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Бажаю нам усім мирного неба та гарного навчального року. А Нестор - другокласник готовий приймати привітання! Повернеться з уроків - прочитає все", - пише Оля Цибульська в публікації.

На відео вона зняла моменти з Нестором – від народження і до сьогодні.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Здається, ще вчора він був зовсім крихітним. Уміщався у мене на ручках. І вперше зворушливо сказав "мама", - зазначила вона.

Тепер, звичайно, не обходиться і без кадрів, на яких перебуває її чоловік, батько її дитини.

Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko
Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko

"Ох, а нас уже 7й, як швидко", "Бажаю легкого та цікавого навчання, особливо спокійного", "Якось зовсім не відчувається початку навчального року", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чоловік Олі Цибульської вперше показав себе і відповів, як реагує на чутки про роман дружини з Дзідзьо: "Все має наслідки"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська вперше за 20 років показала чоловіка Сергія, облизнулася Полякова і навіть Зібров: "Такого мужика ховала"

Знай.uа писав, Оля Цибульська показала того, хто піклується про її красу краще за будь-якого майстра: "Булька пофарбував..."