Український співак, учасник шоу "X-Фактор" та "Національного відбору" на "Євробачення-2022" Антон Вельбой, який більше відомий під сценічним псевдонімом Wellboy показав, як відпочиває від міської суєти у селі. Відповідне відео він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Wellboy – справжній феномен українського шоубізнесу, адже у свої 22 роки він став справжньою суперзіркою, скоривши серця мільйонів українців. Артист намагається завжди бути на зв'язку з шанувальниками і показувати їм, що відбувається в його житті.

WELLBOY. Фото: скрін youtube
WELLBOY. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Wellboy показав, як насолоджується влітку у селі, куди поїхав, мабуть, щоб відпочити від міської суєти. На відео артист позує у великих навушниках, а в руках тримає пакетик із булочкою та пластиковий келих із напоєм, що за кольором нагадує пиво. Ідилією в порожньому селі він насолоджувався під одним із хітів Дзідзьо - пісню "Павук".

Wellboy. Фото: скрін instagram stories
Wellboy. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У селі дуже пусто", - лаконічно підписав свій ролик співак.

Раніше портал Знай повідомляв, Wellboy допоміг маленьким маріупольцям на мить забути про втрати та зруйноване дитинство через росію: "Разом ми сила".

Також наш портал інформував, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова в коротенькій яскравій сукні зізналася, що має "конкурентку" в інстаграм: "От хто справжня зірка".

Крім того, наш портал інформував, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренка вплела в коси червоні маки та показала, як пишається тим, що вона є українкою.