У 2021 році Україна дуже тепло відзначила День Незалежності: сльози президента Зеленського, літак "Мрія" у повітрі та надія на світле майбутнє.

У 2022 є всі ті надії, віра в перемогу і невеликі хвилини радості, які можливі і в такі часи.

З радістю 24 серпня допоміг радник Офісу Президента України Олексій Арестович. Українці вже звикли до веселої вдачі народного заспокійливого, чого тільки варта його пісня про дівчинку-цукерку за часів акторської молодості. Наразі Арестович вийшов на одну сцену з народною улюбленицею Вєркою Сердючкою (Андрій Данилко).

Вєрка Сердючка з мамою, фото: Instagram
Вєрка Сердючка з мамою, фото: Instagram

Концерт показали увечері 24 серпня, але заступник ОП Кирило Тимошенко зробив анонс набагато раніше, показавши ексклюзивні кадри дуету століття.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Знімаємо концерт на День Незалежності, буде в ефірі 24 серпня. Знімаємо для всіх, всі зможуть подивитись: і наші волонтери, і військові, і всі українці. Буде багато сюрпризів, як, наприклад, ось цей", - ділиться Тимошенко і показує на сцену.

Кирило Тимошенко - фото khoda.gov.ua
Кирило Тимошенко - фото khoda.gov.ua

А на сцені - феєрія: Вєрка Сердючка разом із Олексієм Арестовичем, з бек-вокалістами та мамою Вєрки вимовляють легендану фразу "Геть з України, москаль некрасівий!".

Насамкінець радник Офісу Президента України розводить руками, бо сказав зайве "геть", коли всі замовкли.

@tymoshenko_k

#концерт #24серпня #арестович

♬ Stranger - Official Sound Studio

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів про зброю, яка здатна знищити Кримський міст.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович пояснив, як опозиція в Україні прагне нашої поразки.