Вєрка Сердючка – сценічний образ, який вигадав та створив український артист Андрій Данилко у 1991 році. Свій творчий шлях народний улюбленець не обмежив виступами арт-персонажу, з 2016 року він був наставником та суддею відомого талант-шоу "Х-фактор", а в 2021 поповнив ряди експертів на гіпершоу "Маска".

Андрій Данилко повідомив шанувальникам сумну новину – заплановані концерти у Польщі, які мали відбутися ось-ось на днях, довелося перенести на жовтень місяць. Причина - один із артистів не встигає вчасно дістатися до країни.

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

"Ми разом з нашими організаторами розуміємо, що ви вже готові підіймати бойовий дух під улюблені пісні! Але, на жаль, зовнішні чинники впливають на можливість проведення цього туру вчасно", - пояснив Андрій.

Вєрка Сердючка вже назвала нові дати концертів: Краків – 17.10, Гданськ – 19.10, Варшава – 20.10. А ще наголосила, що всі куплені квитки залишаються дійсними, їх не потрібно обмінювати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вибачте за незручності!Дуже скоро ми з вами розчинимось в атмосфері єднання на нашіх концертах", - запевнив Данилко.

Раніше ми писали про те, що Андрій Данилко зворушив серця шанувальників, показавши рідкісне фото юнацьких років із Русланою Писанкою.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Данилко потролив голову "роскосмосу" Рогозіна, який приміряв на голові зірку: "Самозванка!"

Також портал Знай.ua писав, що мама Вєрки Сердючки влаштувала інтимну спеку з молодим зайчиком прямо на сцені: "Дякую всім"