Відома українська співачка Христина Соловій показала красеня з неймовірною харизмою, який підкорив її серце. Відео зі своїм улюбленцем зірка опублікувала на сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Соловій намагається постійно підтримувати контакт із шанувальниками, у тому числі за допомогою соцмереж. Зірка регулярно радує новими публікаціями, зокрема показуючи кадри як з особистого життя, так і з виступів.

Христина Соловій. Фото: скрін youtube
Христина Соловій. Фото: скрін youtube

Цього разу знаменитість звернулася до шанувальників із важливим закликом. На відео Христина Соловій сидить із домашнім улюбленцем на руках та закликає українців взяти участь у зборі коштів для допомоги тваринам, які постраждали від війни. Вона зазначила, що брати наші менші відчувають стрес не менший, ніж люди, тому їм потрібна допомога.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники взяли до уваги слова співачки, але найбільше захопилися котом, який був на її руках та гіпнотизував харизматичним поглядом.

"Кіт живий чи іграшка?", "Хто зачарував кота?", "Кіт, блимни два рази, якщо Христина тримає тебе в полоні! У полоні кохання", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Крістіна Соловій у мікроскопічній сукні показала, яку зброю береже для захисників України: "У нас одна мета".

Також наш портал інформував, що Саша Заріцька з групи KAZKA кокетливо розставила ніжки на стогу сіна і нарвалася на критику: "Ви вважаєте це доречно зараз?".

Крім того, наш портал інформував, співачка Tayanna, яка з початку війни залишається на Балі, з колишнім підопічним Тіматі заспівала українську народну пісню та згадала дитинство.