Гуртожитки не завжди виправдовують очікувань студентів і вони скаржаться на умови проживання. Втім, іноді ситуації геть незрозумілі. Саме така сталася в гуртожитку №4 Львівського національного університету ім. Івана Франка, що розташовується на вулиці Пасічній. Тут декілька студентів замість чистої вбиральні побачили розтрощене приміщення, як раніше було в повному порядку.

Студенти не витримали й зафільмували побачену у вбиральні ситуацію. На кадрах видно, що умивальники цілком розтрощені, а кахель, яких знаходився навкруги перетворився в купу сміття. Зазначимо, що поряд нікого, хто прибирав би приміщення в цей момент – не було.

Студент показав умови в гуртожитку Львова, скріншот з YouTube
Студент показав умови в гуртожитку Львова, скріншот з YouTube

Відповідне відео з місця події опинилось в місцевому телеграм-каналі, звідти воно почало швидко поширюватись мережею, пишуть “Львівські новини”. Нині кадри стали популярними та швидко поширюються.

Студент показав умови в гуртожитку Львова, скріншот з Telrgram
Студент показав умови в гуртожитку Львова, скріншот з Telrgram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як повідомив сам автор відео, ситуація мала місце ввечері неділі. Він вирішив перед сном почистити зуби та умитись. Зайшовши до приміщення, не повірив своїм очам - побачив картину на яку не міг очікувати. Частина вбиральні з умивальниками була зруйнована. Нині невідомо хто саме розтрощив пів кімнати. Адміністрація закладу інцидент наразі ніяк не прокоментувала.

Нагадаємо, Викладачка відреагувала на запізнення студентів "тюремним" жаргоном і покрила матом: "Понти дешеві будете бити на районі"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Таргани заселилися в гуртожиток раніше за студентів - "Мирно чекають з домашньою їжею"

Також "Знай.uа" писав, Українські гуртожитки ретельно перевірили на рівень безпеки: заколочені вікна, стара проводка та інші загрози

Також портал "Знай.uа" писав, Львівський виш вляпався в скандал через публікацію щоденника сталкерів з зони ЧАЕС, за справу взялися копи: "Знайти цього студента не проблема"