В понеділок, 15 листопада школярі молодших класів Львівських шкіл зможуть повернутися до очного навчання у аудиторіях.

Таке рішення було ухвалено міською комісією з надзвичайних ситуацій. На своїй сторінці у facebook про це повідомив мер міста Андрій Садовий. Діти, що навчаються у старшій та середній школі поки що навчатимуться і далі дистанційно.

"З понеділка, 15 листопада, для учнів 1-4 класів поновлюється очна форма навчання. Поки це рішення стосується лише молодшої школи. Решта карантинних обмежень продовжуються ще на 2 тижні до 29 листопада" , - пише Андрій Садовий.

За словами міського голови, завдяки проведенню карантинних заходів, ситуацію з ростом захворюваності на коронавірус вдалося стабілізувати, проте про суттєвий спад пандемії говорити не доводиться. Повідомляється, що решту карантинних обмежень буде продовжено ще, як мінімум, на два тижні – до 29 листопада.

"Зараз ми перебуваємо на роздоріжжі Медики відзначають, що наші карантинні заходи дають змогу стабілізувати стрімку динаміку поширення вірусу. Але поки ще зарано говорити про спад епідемії", - пише Андрій Садовий.

Допис, facebook.com/andriy.sadovyi
Допис, facebook.com/andriy.sadovyi

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Слід нагадати, Львів з 30 жовтня перебуває у червоній зоні епідемічної небезпеки, а з 1 листопада було прийняте рішення щодо дистанційного навчання учнів, що визвало обурення серед батьків. Батьки просили відновити навчання у школах, де кількість вакцинованих викладачів сягала 100%. Наступне засідання комісії відбудеться у п’ятницю, на ній планують обговорити подальші рішення щодо ситуації.

Столичні ж діти нескоро зможуть повернутися до шкіл, адже за словами мера Віталія Кличка, епідемічна ситуація в Києві не дає змоги повернутися до навчання навіть учням молодших класів.

"На сьогодні в столичних лікарнях перебувають 85 дітей з коронавірусом. Такої кількості дітей в лікарнях не було усі попередні хвилі вірусу", - повідоми київський міський голова

Знай.ua нагадує: Андрій Садовий "посивів" після інспекції ковідних лікарень Львова: "Це війна..."

Як раніше повідомляв Знай.ua: Переповнені маршрутки і зачинені школи: як живе Львів у "червоній зоні"

Також Знай.ua писав: Львівські медики оголосили голодування через затримку зарплат: "Хіба це людське ставлення?"