З великого і красивого міста Львів прийшли дуже тривожні новини. Місцеві жителі на одному з муніципальних маршрутів зафіксували на камеру смартфона сумне видовище - заповнений пасажирами маршрутний автобус, при цьому місто знаходиться в "червоній" зоні карантину.

Про це стало відомо завдяки повідомленню однієї з мешканок Львова в мережі Facebook.

Публікація Анастасії Литвинюк, скріншот: Facebook
Публікація Анастасії Литвинюк, скріншот: Facebook

"Ось так можна набивати громадський транспорт, а дітям в школу не можна... маразм. Андрій Садовий може якось прокоментуєте?", - запитує жінка у міського голови.

Відомо, що знімок було зроблено у вівторок, 9 листопада. На фото зафіксовано набитий пасажирами, як оселедцем, автобус 20-го маршруту, що курсує від вул. Суботівської до вул. Польової.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Маршрутка у Львові, скріншот: Facebook
Маршрутка у Львові, скріншот: Facebook

Перший заступник львівського мера Андрій Москаленко в інтернет-режимі доручив начальнику управління транспорту Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Оресту Олесківу взяти пояснення у перевізника і пообіцяв розглянути це питання у відповідних інстанціях.

"Прошу взяти пояснення у перевізника!", - написав перший заступник міського голови в мережі.

У коментарях львів'яни підтримали автора поста Анастасію Литвинюк і додали, що подібну ситуацію можна спостерігати і на інших маршрутах у місті.

Раніше повідомляли, Київ відмовився від ще 4-х перевізників: на кілька десятків "іржавих корит" стало менше.

Як повідомляв Знай.uа, скорочений графік і період карантину: українцям пояснили, як розраховують пенсії працівникам на шкідливому виробництві.

Знай.uа писав, чому Київ заполонили старі маршрутки: журналісти розкрили хитру схему перевізників.