Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і займається вихованням трьох дітей, а нещодавно ще й взяла участь в шоу "Співають всі".

Анастасія часто показує красу буднів багатодітної мами і спілкується з шанувальниками на різні теми. Цього разу артистка попросила своїх підписників допомогти їй з нелегким вибором, який знайомий практично кожній дівчині: визначитися з новою зачіскою.

У своїх Insta Stories Настя запропонувала шанувальникам декілька варіантів і навіть опублікувала парочку архівних фото. До вибору користувачів соцмережі представлені такі зачіски: темне каре, блонд з чубчиком, зачіска з косами "мати драконів" з серіалу "Гра Престолів", або ж смілива коротка зачіска з начосом в сторону.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що многодетная Анастасія Приходько розсунула ніжки заради нового кохання: "Кирило така рідкість"

Нагадаємо, що Анастасія Приходько показала, як збігає з дому з пляшкою в руках: "Кажуть, у мене немає..."

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько поставила "синці" над очима: все заради краси

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько показала, як змінилася заради шоу "Співають всі": "Браво, леді"