Відомий українцям вже не перший десяток років журналіст, телеведучий Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі досить часто публікує різні рецепти кулінарних шедеврів. Цього разу Костянтин занурився в грузинський колорит.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на YouTube-каналі Костянтина Грубича, тут він частенько дивує своїх підписників новими рецептиками.

У новому відео Костянтин розповідає, як готувати гебджалі. Ще одна страва від Тбіліського шефа Гурама Гергедави.

Гебджалі, скріншот: YouTube
Гебджалі, скріншот: YouTube

Гебджалі, скріншот: YouTube
Гебджалі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

"Записано два роки тому. Тільки зараз дійшли руки до монтажу. Цей ролик як хороше вино чекав на свій зірковий момент. Той, хто коштував цей ніжний рулет з вареним сулугуні з м'ятою і зеленою аджикою, надовго запам'ятовує неповторний смак. Гастрономічні спогади у мене залишилися найкращі. Спробуйте і ви!", - заявив Костянтин.

Для приготування цієї фантастично цікавої закуски вам потрібно мати:

- 300 г сиру сулугуні;
- 20 г м'яти (свіжої або сушеної);
- 20 г кінзи;
- аджика із зелених томатів.

Спосіб приготування: беремо сир сулугуні, ріжемо. Опускаємо ці шматочки в гарячу воду, чекаємо поки перетвориться все на однорідну масу. Після викладаємо на тарілку і замішуємо, щоб сир розтягувався, як пластик.

Гебджалі, скріншот: YouTube
Гебджалі, скріншот: YouTube

Додаємо зелену аджику з м'ятою рівним шаром по всій поверхні і акуратно скручуємо в трубочку. Після приходить фінальний процес - трубочку нарізаємо на рівні скибочки, немов галушки або рулет. Всю цю красу можна полити своїм натуральним соусом, де залишилася підлива з травами.

Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "Тендітні вироби...".

Як повідомляв Знай.uа, Костянтин Грубич у Ніжині скуштував місцеві смаколики з огірків: розсольник, ікра та бутерброди.

Знай.uа писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром - смак родом з дитинства.