Відомий українцям вже не перший десяток років журналіст, телеведучий Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі досить часто публікує різні рецепти кулінарних шедеврів. Цього разу Костянтин занурився в грузинський колорит.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на YouTube-каналі Костянтина Грубича, тут він частенько дивує своїх підписників новими рецептиками.

У новому відео Костянтин розповідає, як готувати гебджалі. Ще одна страва від Тбіліського шефа Гурама Гергедави.

Гебджалі, скріншот: YouTube
Гебджалі, скріншот: YouTube

Гебджалі, скріншот: YouTube
Гебджалі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ПриватБанк блокує карти українців після цієї операції: "Платив роками за кожен місяць" Гороскоп на тиждень 22-28 липня для всіх знаків Зодіаку: вороги Тельців, радості Дів та ізоляція Скорпіонів Українці отримають рахунки за світло з несподіваними сумами: підвищення тарифу відчують не всі Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

"Записано два роки тому. Тільки зараз дійшли руки до монтажу. Цей ролик як хороше вино чекав на свій зірковий момент. Той, хто коштував цей ніжний рулет з вареним сулугуні з м'ятою і зеленою аджикою, надовго запам'ятовує неповторний смак. Гастрономічні спогади у мене залишилися найкращі. Спробуйте і ви!", - заявив Костянтин.

Для приготування цієї фантастично цікавої закуски вам потрібно мати:

- 300 г сиру сулугуні;
- 20 г м'яти (свіжої або сушеної);
- 20 г кінзи;
- аджика із зелених томатів.

Спосіб приготування: беремо сир сулугуні, ріжемо. Опускаємо ці шматочки в гарячу воду, чекаємо поки перетвориться все на однорідну масу. Після викладаємо на тарілку і замішуємо, щоб сир розтягувався, як пластик.

Гебджалі, скріншот: YouTube
Гебджалі, скріншот: YouTube

Додаємо зелену аджику з м'ятою рівним шаром по всій поверхні і акуратно скручуємо в трубочку. Після приходить фінальний процес - трубочку нарізаємо на рівні скибочки, немов галушки або рулет. Всю цю красу можна полити своїм натуральним соусом, де залишилася підлива з травами.

Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "Тендітні вироби...".

Як повідомляв Знай.uа, Костянтин Грубич у Ніжині скуштував місцеві смаколики з огірків: розсольник, ікра та бутерброди.

Знай.uа писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром - смак родом з дитинства.