Львівський блогер провів соціальний експеримент, щоб перевірити, чи буде безпритульний таким же чуйним до потреб інших, якщо попросити в нього грошей. Відповідне відео опублікували на сторінці «Так люблю той Львів, що бракує ми слів» у соціальній мережі Facebook.

«Чи дасть безпритульний 5 гривень на їжу перехожому, якщо його попросити? Львівський блогер Юра Скайф провів експеримент. Усім добра!», - розповіли автори допису.

На відео безпритульному чоловікові, який просить милостиню, кидають до пластикового стаканчика 5 гривень. Через деякий час до нього підходить блогер і просить дати йому 5 гривень.

Безпритульний чоловік дивується, але дістає і віддає гроші.

«Я знаю, що таке потребувати, тому й сам даю», - каже при цьому він.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Натомість блогер простягає чоловікові дві купюри по 500 гривень, і той спочатку не вірить своїм очам, а потім приймає гроші і від усієї душі дякує хлопцю.

«Хто зустріне цього чоловіка на вулиці - передайте йому вітання! У даному контексті у слові "вітання" приховано багато речей, якими можна порадувати людину», - додають у спільноті.

«До сліз… Бідна людина завжди віддасть останнє», «Я думаю, доброта - це стан душі, а не розмір гаманця», «Є і серед багатих і серед бідних людяні», «Бідна людина завжди поділиться останнім, багатий не дасть надлишок», «У цього чоловіка добрі очі… Ніхто не знає, чому так склалося, що він на вулиці...Але гідність у людини залишилась...», - коментують подію містяни.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі бездомний окупував чужу квартиру, нахабство зашкалює: "Вимітайтеся!"

Як повідомляє портал Знай у Харкові бездомний влаштував "хостел" під вікнами у городян-сморід,пляшки і "бомби" в клумбах

Також Знай писав, що львів'ян злякав бомж у лахмітті, зима на носі: "притягнув диван і купу сміття"