Група байкерів з Одеси жорстоко побили хлопця та дівчину в Черкасах через те, що постраждалі обігнали колону мотоциклістів своїм автомобілем.

Відео інциденту невдовзі з'явилося у мережі. Як видно з нього, спочатку безліч тілесних ушкоджень отримав хлопець з дівчиною, а далі дісталося і їхньому автомобілю. Тепер автівка розтрощена, а у молодят численні травми та струси мозку.

Подія сталася просто у центрі Черкас, коли група байкерів з Одеси здійснювала щорічний тур Україною. Як пояснила постраждала дівчина, причиною конфлікту став обгін ними колони мотоциклістів.

Байкери побили хлопця та дівчину, кадр з відео
Байкери побили хлопця та дівчину, кадр з відео

Байкери побили хлопця та дівчину, кадр з відео
Байкери побили хлопця та дівчину, кадр з відео

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На опублікованому відео видно, як байкери оточили хлопця з дівчиною і почали хаотично завдавати їм удари. Дівчину вони навіть тягли за волосся землею. Пізніше вона розповіла, що розізлило їхніх кривдників.

Як виявилося автівка молодої пари змінила смугу, виїхавши перед довгим рядом байкерів. Мотоциклісти почали плювати на неї, бити ланцюгами та лаялися.

Після того як мотоциклісти розправилися з молодими людьми, вони взялися за їхній автомобіль - ланцюгами й бітами байкери розгромили його. У результат постраждалі опинилися в лікарні з множинними травмами й забоями, в обох струс мозку.

Байкери побили хлопця та дівчину, кадр з відео
Байкери побили хлопця та дівчину, кадр з відео

Нагадаємо, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання. Віктор Ляшко назвав умову, за якої дітей не розпускатимуть по домівках

Як повідомляв портал "Знай.ua", середня зарплата українців перевищила 500 доларів: у яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

Також "Знай.ua" писав, українцям прогнозують проблемний опалювальний сезон: отримаємо "листи щастя" на пів зарплати. Прогнозують, що взимку українці отримуватимуть "листи щастя" за опалення на півзарплати