Стало відомо про те, що на вихідних у Львівській області прогнозують сильну спеку і зливу. Що ще передбачили синоптики на кінець липня і початок серпня.

У суботу та неділю у Львівській області синоптики прогнозують сильну спеку, температура повітря прогріється аж до 33 градусів тепла. Однак, при цьому, місцями можуть пройти короткочасні дощі, грози, а також град.

Дощ, фото: скріншот з відео
Дощ, фото: скріншот з відео

Падати температура на стовпчиках термометрів почне вже з понеділка, 2 серпня.

У Львівському Гідрометцентрі стверджують, що в п'ятницю, 30 липня, і до кінця доби температура повітря триматиметься порядком 28-33 градусів тепла, однак, може піти злива. Вітер південно-західний зі швидкістю 5-10 кілометрів на годину.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Львів, скріншот з відео
Львів, скріншот з відео

У суботу, 31 липня синоптики прогнозують мінливу хмарність з короткочасними дощами. Місцями пройде сильна злива, можливо з градом. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний від 7 до 12 кілометрів на годину. Температура вночі буде від 13 до 18 градусів, а вдень +28+33.

У неділю, 1 серпня буде все так само спекотно, а по всій області експерти прогнозують короткочасні дощі. Вдень сильні зливи і град.

Львів, скріншот з відео
Львів, скріншот з відео

У понеділок, 2 серпня температура повітря різко знизиться, і протягом дня будуть комфортні 19-24 градуси тепла. Хмарно, з проясненнями, а також короткочасним дощем.

У середу, 3 серпня нічна температура впаде ще нижче - 8-13 градусів тепла, а ось денна виросте на цілих два градуси. Істотних опадів не буде.

Нагадаємо, що у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм " Ельза"

Раніше ми писали про те, що Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Також портал Знай.uа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.