Український телеведучий, волонтер, громадський та політичний діяч Сергій Притула показав, як проводить відпочинок зі своєю родиною.

Відповідними кадрами Притула поділився у соцмережах.
Телеведучий зараз перебуває у літній відпустці разом зі своєю дружиною та трьома дітьми. Щоб розважитися вони вирішили поплавати на катері на річці Горинь поблизу Вишнівця.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Осьо вам сердечко з відпустки! Діти. Жінка. Море. Книги. Сон. Відпочинком задоволений.Чого і Вам бажаю! Отримувати задоволення. І від роботи, і від відпочинку! Будьте здорові!", - так Сергій Притула підписав опубліковані фото.

Фото зі сторінки Сергія Притули
Фото зі сторінки Сергія Притули

Також телеведучий опублікував два фото на якому позує зі своїм сином та донечкою. На першому фото Притула позує з донькою Соломією, яка показує серденько на камеру.
На другому ж фото Притула разом зі своїм сином Дмитром мило дивляться один на одного. При цьому Притула молодший тримає штурвал катера.

Фото зі сторінки Сергія Притули
Фото зі сторінки Сергія Притули

Варто нагадати, що з першою дружиною Юлією Андрійчук Сергій Притула познайомився у 2007 році. Сергій виховує з Юлією сина Дмитра, який народився у 2008 році.
Влітку 2015 року Сергій одружився з Катериною Сопельник. 27 липня 2017 народилась донька Соломія, а 25 травня 2021 року у Сергія Притули та його дружини народилася дочка Стефанія.

Нагадаємо, Олександр Педан показав, що насправді об'єднує його з Сергієм Притулою: від таких шаленіють дівчата. Олександр Педан привітав Сергія Притулу з днем народження

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "Забігла привітати". Сергій Притула святкує свій день народження

Також "Знай.ua" писав, Сергій Притула гучно відсвяткував народження доньки Стефанії: "А чому всі тверезі?". У Сергія Притули недавно народилася донька