Під Львовом чоловік врятував трьох потопаючих у річці Стрий - двох жінок і дитину. Подія сталася ввечері, 14 липня.

Про це передає ZAXID.NET.

Так, 30-річний Андрій відпочивав на березі річки, як почув, що люди кричать про допомогу. Як виявилося, кілька людей йдуть під воду.

За словами чоловіка, коли він почув, що хтось тоне - на автоматі побіг у воду, де побачив, що це були троє - дві жінки і дівчинка років 8-ми.

"Я до них підплив і почав виштовхувати в бік берега, відразу всіх так штовхав. Назустріч люди вже зайшли у воду і допомогли мені їх витягувати на сушу", - розповів герой Андрій Данелейко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Андрей Данелейко, фото: Любомир Ковальский / Фейсбук
Андрей Данелейко, фото: Любомир Ковальский / Фейсбук

На березі постраждалим надали першу допомогу, вони перебували в шоковому стані, але госпіталізації не потребували. Врятованими виявилися мешканки Стрия: мама з маленькою донькою та їхня родичка.

Днем пізніше, місцевий підприємець Любомир Ковальський захотів віддячити героя і подарував йому сертифікат на 1000 грн на покупки в своєму магазині спортивних товарів і набір для плавання.

"Я дізнався про Андрія з соцмереж і вирішив, що за такий геройський вчинок має бути якась винагорода. Чоловік дуже скромний, я його ледь вмовив прийти і прийняти той символічний подарунок", - розповів Любомир Ковальський.

Нагадаємо, раніше Викликала набряк та опіки: 5-річна львів'янка не помітила, як проковтнула батарейку

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молодій львів'янці, яку вдарило струмом на поїзді, терміново потрібна допомога

Також «Знай.иа " писав, що Під Львовом жінка на авто влетіла під потяг- " ігнорувала всі сигнали"