У Львові хлопець загинув, намагаючись потрапити в свою квартиру.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Інформація про трагедію надійшла в поліцію 7 липня, близько 12:15.

Як встановили поліцейські, 30-річний львів'янин намагався потрапити до себе в квартиру з балкона сусіднього будинку, але не втримався і зірвався з висоти третього поверху. Чоловік загинув на місці події від отриманих тілесних ушкоджень.

Правоохоронці встановили особу загиблого - 30-річного місцевого жителя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За фактом слідчі територіального підрозділу відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Поліцейські встановлюють обставини події.

Львів, фото: скріншот з відео
Львів, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, у вівторок, 22 червня в Києві з вікна багатоповерхівки випав чоловік. Трагедія сталася на вулиці Данченка, 5. На місце події очевидці відразу ж викликали наряд поліції і бригаду швидкої допомоги.

На жаль, від безлічі отриманих травм при падінні людина загинула на місці події і прибулим медикам лише довелося констатувати смерть.

Випала людина, фото "Київ оперативний"
Випала людина, фото "Київ оперативний"

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті переповнений лісовоз з'їхав у кювет: водій народився в сорочці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів постраждав від потужної стихії, зривало дахи і валило надгробки - " каналізації більше 100 років"

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині за кермом авто загинув 11-річний хлопчик: ТАТО сидів поруч, але був нетверезим