Колишня кохана відомого співака Віталія Козловського, популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходять чутки" Раміна Есхакзай любить радувати шанувальників новими фото на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч людей.

Цього разу Раміна завела тему, яку зрозуміють тільки дівчатка - залишити довге волосся, або обрізати їх.

Як зізналася дівчина, кожен раз, коли вона займається укладанням свого довгого волосся, думає про те, як це незручно. А після її відвідують думки зробити подовжене каре.

Але від стрижки Есхакзай утримує тільки цікавість, як на ній буде виглядати дуже довге волосся, яке вона не бачила довгих 9 років.

Раміна Есхакзай, скріншот із відео
Раміна Есхакзай, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу
Показати ще

"Кожен раз, коли сушу і укладаю волосся, думаю про те, як же це не зручно.

Довге волосся - це прям зовсім не зручно. Постійно потрібно з ним щось робити, або ходиш розпатланою.

Вже місяць в голові думка: а може знову подовжене каре?

Від стрижки відокремлює цікавість, як мені буде з дуже довгим волоссям. Так як перший раз я відрізала довге волосся, аж 9 років тому і в дорослому віці не пам'ятаю себе з довгим )))",- написала в пості дівчина.

"Так, тобі було прям класно з каре)", "пропоную після весілля робити експерименти", "з довгим прям супер🔥 🔥 🔥❤️", "не варто) Я пару років тому зробила каре, тому що волосся довге і густе, складно його укладати. Але легше не стало, тепер відрощую", " теж руки сверблять відстригти волосся) дійсно з довгими дуже багато проблем, вид невизначений, але дуже цікаво як буде з дуже довгими 🥴Дівчата одним словом️️😵", - коментували фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Козловського Раміна поскаржилася на труднощі в роботі: "якби не препарат.."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня Козловського Раміна Есхакзай встала на захист знедолених малюків: "її знайшли на смітнику"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня Козловського Раміна розповіла на що доводиться йти заради роботи: "13 разів за 10 годин"