У Львові вперше за кілька років з'явиться новий парк. Локація площею близько 3 гектарів стане зеленою оазою для містян.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці “Львів. Містобудування”.

Так, стало відомо, що новий парк створять в районі вулиць П. Орлика – Миколайчука, біля дитячої лікарні, поліклініки та лікарні "Швидкої допомоги" та неподалік майбутнього Центру "Матері і дитини".

Парк, скріншот: YouTube
Парк, скріншот: YouTube

"Затвердження меж парку – процедура тривала й дорога, на виготовлення усіх документів потрібно близько року. Перші кроки вже зроблено. Управління земельних ресурсів очікує на відповідь Держгеокадастру щодо правового статусу території. Після цього готуватиме проєкт ухвали, щоб міські депутати надали дозвіл ЛКП “Зелений Львів” виготовити проєкт землеустрою”, – додають в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що приблизна вартість землевпорядних робіт для нового парку становитиме 35 тисяч гривень. Зауважують, що як тільки будуть межі парку, тоді будуть братися за його благоустрій.

Нагадаємо, що на Львівщині помітили рідкісних яскравих пташок, які селяться в нірках: "Вже вигодовують пташенят"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Харківська вулиця перетворилася на філію Венеції, городяни не сумують - "Зате парк красивий"

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві з'явилися будинки на воді для качок-все, що потрібно для комфорту пернатих