Нещодавно Святослав Вакарчук та реперка Alyona Alyona презентували нову пісню "Країна дітей". Після цього молода артистка розповіла, як їй разом працювалося з легендарним артистом.
Про це реперка розповіла у програмі "Світське життя".
Останнім часом Alyona Alyona часто співпрацює з різноманітними українськими артистами, так вона співала і з Монатіком та Джамалою, а нещодавно презентувала нову спільну пісню зі Святославом Вакарчуком. Реперка поділилася, як їй разом працювалося з лідером гурту "Океан Ельзи", адже про нього ходять легенди, що з ним працювати не просто.

Святослав Вакарчук та Alyona Alyona кадр з ефіру Сніданок з 1 + 1: YouTube
Святослав Вакарчук та Alyona Alyona кадр з ефіру Сніданок з 1 + 1: YouTube

"Не скажу, що все зовсім просто, як мінімум тому що досвід та багаж у нього набагато більший і в нього своя думка про те, як все має бути. Але все-таки він спробував піти в реп, а реп я вважаю трохи моя стихія, тому ми так перетягувались, перетягувались і вирішити, що пісень все-таки буде дві", - поділилася реперка.

Варто зазначити, що спільний кліп на пісню Святослава Вакарчука та Alyona Alyona "Країна дітей" на youtube вже набрав понад півмільйона переглядів.

Нагадаємо, що Тіна Кароль і Дан Балан не змогли стримати почуттів: "Закоханий в неї таємно"

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Полякова, Кароль, Осадча та інші: топ зіркових суперблондинок, які закохали в себе Україну

Також, "Знай.uа" писав, що Настя Каменських у крихітному бікіні похвалилася пишними стегнами: "Яка пристрасна"